Възраждане ще внесе искане за намаляване на броя на служителите на посолството

...
Възраждане ще внесе искане за намаляване на броя на служителите на посолството
Коментари Харесай

Възраждане иска дипломати от посолството на САЩ у нас да бъдат експулсирани

" Възраждане "  ще внесе искане за понижаване на броя на чиновниците на посолството на САЩ у нас, разгласи водачът на партията Костадин Костадинов. По негова информация имало голяма диспропорция сред броя на работещите в нашата дипломатическа мисия във Вашингтон и американците в София.

Той подсети, че точно с подобен претекст страната ни изгони над 70 чиновници на съветското посолство в България. Костадинов разгласи също по този начин, че разполага с информация, че в американското посолство е извършена закуска, на която е било " редено новото държавно управление ".

" Това е следващата брутална интервенция на Съединени американски щати във вътрешната политика на страната. Днес сутринта в деня на консултациите, в американското посолство са били привикани представителите на по този начин наречените евроатлантически партии, наричани от нас за по-кратко " американските партии ", които са получили указания по какъв начин да се направи новото държавно управление. Ако това се беше случило в съветското посолството, то щеше да бъде оповестено от ДАНС. Американците показват българския министър председател и кои да са министрите ", счита водачът на " Възраждане ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР